La Societat Musical La Nova de Xàtiva programa diferents activitats en el seu 123 aniversari

La Societat Musical La Nova de Xàtiva està de celebració del que ja és el CXXIII aniverari de la seua fundació legal com a societat musical. 

El pròxim diumenge 5 de maig es celebrarà el tradicional concert de celebració de l’aniversari a càrrec de l’Orquestra de corda i la Banda Simfòncia. Aquest tindrà lloc a les 12h al Gran Teatre de Xàtiva. L’entrada serà gratuïta, amb invitació, i es podran recollir  a la secretaria de la Societat en horari de dilluns a dijous de 18h a 20h i divendres de 11h a 13h.

Al concert s’interpretarà un variat programa, format per una primera part a càrrec de l’Orquestra de la societat on s’interpretarà el 1r i 2n moviment de la Simfonia nº7 de Ludwig van Beethoven. A continuació, la segona part a càrrec de la Banda Simfònica interpretarà el pasdoble Evocación de Emilio Cebrián, Huntingtower de Ottorino Respighi i Pagan Dances de James Barnes.

No obstant, els actes de l’aniversari no acaben amb la realització del concert, sinó que hi ha programaes diferents activitats de convivència entre els músics com un dinar de germanos o una excursió a la Cova Negra. 

Cal destacar altre acte important de la celebració d’enguany. El dissabte 11 de maig, a les 18h, a l’Espai Cultural La Nova, tindrà lloc la presentació del llibre “La Nova de Xàtiva. Història d’una societat artística i musical”. La presentació correrà a càrrec de Salvador Català, autor del llibre, i comptarà amb la participació d’un grup de corda de la societat. L’entrada a la presentació del llibre serà lliure, fins completar aforament.

No hay comentarios

Dejar respuesta