La societat de caçadors anuncia una nova batuda de porcs senglars a Xàtiva

Es recomana evitar aquest dissabte la zona afectada per motius de seguretat

 L’Associació local de Caçadors ha comunicat a l’Ajuntament que en les properes dates hi haurà algunes batudes de porcs senglars autoritzades des de la Conselleria.

En aquesta ocasió la batuda, concedida per Conselleria amb la intenció de controlar la població d’aquest animal per tal de mantindre’l o tindre’l a nivells compatibles amb la conservació de la biodiversitat i la resta d’usos possibles als espais naturals, tindrà lloc demà dissabte 11 de gener al paratge de Vernissa-Creueta.

Tant el consistori com el col·lectiu de caçadors preguen a la ciutadania que tinguen en consideració aquesta informació i que eviten, en la mesura del possible, freqüentar aquesta zona i les rodalies, buscant rutes alternatives per seguretat.


En Castellà:

La sociedad de cazadores anuncia una nueva batida de jabalíes en Xàtiva

Se recomienda evitar este sábado la zona afectada por motivos de seguridad

La Asociación local de Cazadores ha comunicado al Ayuntamiento que en las próximas fechas habrá algunas batidas de jabalíes autorizadas desde la Consellería.


En esta ocasión la batida, concedida por Consellería con la intención de controlar la población de este animal para mantenerlo o tenerlo a niveles compatibles con la conservación de la biodiversidad y el resto de usos posibles en los espacios naturales, tendrá lugar mañana sábado 11 de enero en el paraje de Vernissa-Creueta.


Tanto el consistorio como el colectivo de cazadores ruegan a la ciudadanía que tengan en consideración esta información y que eviten, en lo posible, frecuentar esta zona y las cercanías, buscando rutas alternativas por seguridad.

No hay comentarios

Dejar respuesta