Xàtiva ha allargat els actes processionals de la Setmana Santa Xativina amb la celebració de la Trobada Gloriosa entre el Crist Ressuscitat i María Inmaculada. La cita alça gran expectació entre els fidels i curiosos, i centenars de persones es van reunir en els voltants de la parròquia del Carmen per a assistir aquest esdeveniment.

Els passos eixiran de l’església a les 10.00 h. Des de la Parròquia de Ntra. Sra. del Carmen la Confraria de Crist Resucitado i María Inmaculada, processionaran les seues imatges titulars.

La imatge de Crist Resucitado, ho farà per Germanies, Acadèmic Maravall, República Argentina, Pare Claret i Pintor Guiteres. Acompanyarà la Banda de la Societat Musical «La Nova».

La imatge de Maria Inmaculada, ho farà pel carrer per als vianants en la qual se situa la porta, Est de l’Església, Av. la Ribera, Azorín, Ramón y Cajal, i Av. la Ribera. Acompanyarà la Banda de Tambors de «La Dolorosa».

En el moment de la trobada, després de les cortesies de María Inmaculada al seu Fill ressuscitat, tots els assistents van fer sonar les seues campanetes seguit de solta de coloms i focs artificials. A continuació es va entonar el cant Ressuscitat acompanyat del so de guitarres, campanetes i panderetes.

Després d’aquest emotiu moment totes dues talles van tornar formant una sola processó a la parròquia, on se celebrarà una Eucaristia a intenció dels Confrares difunts i malalts.

No hay comentarios

Dejar respuesta