La segona edició d’Emergents arriba al Conservatori Lluís Milan de Xàtiva

Aquesta segona edició d’Emergents ha estat molt esperada pel públic i, segons ha comentat la regidora responsible Empar Penades, té un alumnat bastant fidelitzat. «La primera edició d’Emergents va ser una aposta arriscada per tractar-se d’un projecte molt innovador, però els bons resultats i la gran satisfacció tant d’alumnes com de famílies i professorat, són un clar indicador que l’aposta va ser encertada i de que calia repetir-la. El que pretenem des de la Regidoria de Conservatori amb aquest i altres projectes musicals és fer del Conservatori un centre de referència contemporani que englobe totes les vesant musicals», ha manifestat la regidora.

Emergents se celebrarà del 2 al 13 de juliol i comptarà amb figures tan reconegudes com el compositor i director guardonat internacionalment Saül Gómez i Soler; Ramon Cardo un dels màxims referents del jazz a València, Joan Marc, productor d’Auxili, Mariana Morales, provinent de l’orquestra internacional Teresa Carreño, i David Martínez, de l’orquestra Montecarlo.

El curs està dissenyat, com ha descrit el seu director pedagògic, Cristian Olivares, «en jornades de 8 a 14:30h en les quals els alumnes treballaran agrupats en diferents tipus de formació o combo que s’organitzen, primer, per famílies d’instruments, per després organitzar-se en conjunts heterogenis on treballaran els diversos estils i, finalment, s’agruparan tots per treballar tots els estils musicals i les obres que interpretaran al concert final.

No hay comentarios

Dejar respuesta