La Romeria a Santa Anna de la Llosa de Ranes reuneix a un miler de persones

Al voltant d’un miler de persones es van arrimar a l’Ermita de Santa Anna per a participar en aquest emocionant acte, destacant la presència d’un grup de turistes anglesos.
Com és tradició, la romeria va eixir de la Plaça Major a les 10 del matí, després que els romers recolliren les tradicionals canyes i llistes. Des d’allí es van encaminar cap a l’ermita junt amb els carros i els cavalls de La Font del Saladrar, en una comitiva que tancava la imatge de Santa Anna.

Quan la santa va arribar a l’ermita, va ser rebuda amb una dansà a càrrec del grup de danses Ras i Pla, amb l’acompanyament musical de la rondalla L’Empelt. En acabar, va tindre lloc la missa oficiada per Andrés Asensio, el retor del poble, seguida del cant dels gojos i la tradicional benedicció dels termes.

Després de reposar forces amb el dinar als voltants de la mateixa ermita i dels Banys, va tindre lloc la representació de l’obra de teatre musical infantil “El tresor de Benimassot”. La jornada va acabar amb la tornada dels romers des de l’ermita fins al casc urbà de la Llosa de Ranes.

L’alcalde de la població, Evarist Aznar, va destacar “la gran vinculació, que es renova cada any, de la gent de la Llosa de Ranes amb l’ermita” i va agraïr la gran participació ja que, segons diu, “eixa és la base de la romeria”. També va destacar la presència dels visitants d’altres llocs que “demostren que la Llosa és un poble acollidor”.

Romeria SAnta Anna 2018

 

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × 5 =