La rehabilitació del nucli antic de Xàtiva, principal problema a millorar per als veïns

La rehabilitació del nucli antic de Xàtiva és la qüestió que més preocupa als veïns segons es deprén de les dades plasmades en l’enquesta realitzada per l’Institut Josep de Ribera de la ciutat  centrada en assumptes de valoració i coneixement de les tasques del govern local.

Amb una puntuació de 9,02 sobre 10, la rehabilitació del nucli antic ha sigut el problema a millorar més votat d’entre els tres que havien d’escollir, els entrevistats, per ordre de prioritat.

La seguretat i vigilància es posiciona en segon lloc amb un 8,84; la il·luminació de carrers amb 8,68 punts es troba en tercera posició; la neteja viària amb un 8,54 en quarta; i el trànsit i circulació ocupa el cinqué lloc amb un 8,18.

Altra de les qüestions més destacades d’aquesta enquesta ha sigut la relacionada amb la nota amb la qual els veïns califiquen als portaveus polítics. L’alcalde socialista, Roger Cerdà, obté la major puntuació, un 6,5, seguit del líder d’EU, Miquel Lorente, amb un 5,8, i de la de Compromís, Cristina Suñer, amb un 5,6. Per la seua banda, els dos portaveus dels grups de l’oposició suspenen. Juan Giner de Ciutadans ha sigut valorat amb un 4,6 i Mª José Pla del PP amb un 4,4.

Finalment, cal recordar que, aquesta enquesta impulsada des del departament de Geografia i Història del centre també s’ha ocupat d’altres assumptes com per exemple, analitzar el nivell de coneixement de la resta de regidors, la valoració de la gestió de l’Ajuntament i altres temes concrets com la programació d’espectacles taurins o la continuïtat o no de la Reina de la Fira.

No hay comentarios

Dejar respuesta