La Regidoria de Joventut organitza un curs de Menjador Escolar

La Regidoria de Joventut ha organitzat un curs de Menjador Escolar, que començarà el pròxim dia 6 de maig i finalitzarà el 13 de maig. La duració és de 30 hores i es realitzarà als matins de 09.00 a 14:00h, de dilluns a divendres.

El curs està certificat per l’Escola Abast Animació i té un preu de 50€ per a joves amb Carnet Jove i un preu de 60€ per als usuaris adults o joves sense Carnet Jove. Recordem que, en tots els cursos i activitats, tenen preferència els i les joves d’entre 12 i 30 anys i que, en el cas d’haver-hi suficients places lliures, poden accedir persones majors d’eixa franja d’edat.

Són molts xiquets i xiquetes els que han de fer l’ús del servei de menjador escolar. Per aquest motiu la demanda de professionals que es dedica a aquesta activitat és cada vegada major. Amb aquest curs l’alumnat podrà desenvolupar les seues habilitats i aptituds per a convertir-se en un o una professional d’aquest sector; per poder accedir a un mercat laboral que creix dia a dia.

Si vols aprendre, obtindre una titulació, alhora que gaudir d’un curs pràctic i dinàmic, no dubtes en apuntar-te. Pots vindre a incriure’t al Centre d’Informació Juvenil, ubicat en la Casa de la Joventut, en horari de 10 a 13h de dilluns a dissabtes i de 17 a 20h de dilluns a divendres, també pots telefonar al 962274342 o enviar un correu electrònic a «joventut@ayto-xativa.es».

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis + 9 =