La Regidoria d’Igualtat de l’Alcùdia de Crespins lliura els premis del Dia de la Dona

Cristina San Felix, per la categoria general, i Gemma Alventosa, per la categoria de l’Escola de Persones Adultes, han sigut les guanyadores del IV Concurs de Relat del Dia Internacional de la Dona de l’Alcúdia de Crespins.
Un total de 20 relats es van presentar al concurs, dels que finalment el jurat ha escollit els dos guanyadors per la manera d’enfocar i narrar les seues històries sobre dones.

A causa de la crisi sanitària, el lliurament de premis no es va poder fer coincidint amb el Dia de la Dona, per aquesta raó, l’acte s’ha celebrat aquest matí. En ell, la regidora d’Igualtat, Maite Juan, i l’alcalde, Roberto Granero, han fet entrega a totes i tots els participants d’un diploma i un detall, a banda del primer premi dotat amb un xec de 75 euros, i del segon premi dotat amb un xec un de 50 euros. Tanmateix, els dos relats guanyadors es publicaran al llibre de festes.

Finalment, Juan ha agraït la participació de la gent, i ha remarcat que “des de l’àrea d’Igualtat estem orgulloses de que la ciutadania continue implicant-se malgrat la pandèmia”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecinueve − 13 =