La Regidoria d’Educació de Canals renova els tallers educatius sobre Igualtat de Gènere

L’alcalde de Canals i regidor d’Educació, Ricardo Requena, es va reunir el passat dilluns amb Marcos Pla, coordinador del projecte educatiu Kyrios Educación, per tal de valorar la possibilitat de repetir per 3r any consecutiu els tallers pedagògics basats en diversos temes que tracten els drets de les persones i centren l’atenció en la desigualtat cap a les dones.

El primer que es durà endavant és el taller contra la Violència de Gènere, dirigit als alumnes de 4t d’ESO i de l’Escola de Persones Adultes, en el qual, mitjançant tècniques participatives, anàlisi de material audiovisual i jocs de rol es treballa la igualtat, l’empatia, l’assertivitat, el pensament crític i la cooperació, fent front així a aquest greu problema social des de l’educació.

El segon taller està destinat a l’ús racional de les xarxes socials/ciberassetjament; és de vital importància que les persones, i en especial els menors, prenguen mesures per a poder gaudir dels beneficis de les xarxes socials de la forma més segura possible.
Així mateix, per als alumnes de 6é de primària i de l’EPA es realitzarà un taller d’Igualtat de Gènere, on s’analitzarà de forma amena i col·laborativa com continuen presents a la nostra societat les desigualtats entre home i dona.

El responsable de l’àrea ha explicat que “aquests tallers didàctics, pedagògics i humans que oferim a la comunitat educativa de Canals són una de les activitats que més orgullós em fa sentir dintre del projecte d’activitats complementàries per als centres educatius locals que vam posar en marxa només accedir a l’equip de govern municipal”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × 5 =