La regidoria de Neteja Viària traurà al carrer el 100% del servei la nit de la Cremà

El servei de neteja amplia la plantilla per donar cobertura els dies centrals de Falles.

La regidoria de Neteja Viària ha preparat un ampli dispositiu material i humà per donar cobertura a la setmana Fallera. A partir del dia 15 de març es col·locaran 20 contenidors extra, per a ús exclusiu dels fallers i falleres, al voltant dels casals i s’han preparat 300 papereres de cartró per cobrir la zona d’afluència de les falles i els carrers de més concorreguts. Com ha dit Pilar Gimeno (Compromís), regidora de l’àrea, “des de la regidoria no escatimarem en mitjans per mantindre la ciutat neta durant estos dies en els quals es genera un major volum de residus però també és fonamental que cada comissió faça un ús responsable dels materials i que quan acabe la setmana retiren tota la decoració i la dipositen en l’ecoparc per a poder-la reciclar”.

limpieza-fallas2-diaridigital.esDurant els dies centrals de Falles estarà operativa tota la maquinària: 3 agranadores, 4 camions, 3 cubes, 3 retroexcavadores i 3 furgones pickup a més d’ampliar la plantilla en 2 treballadors i augmentar els equips de neteja per actuar en les zones dels monuments i dels actes. A més de la neteja ordinària es reforçarà per les vesprades la de les zones properes als monuments.

El major esforç d’aquest operatiu es farà la Nit de la Cremà. Treballarà el 100% del personal i de la maquinària per tornar la ciutat a la normalitat el més prompte possible.
Gimeno ha agraït la col·laboració i implicació de tots els efectius i ha desitjat a tots els fallers i falleres unes bones falles tot recordant que “la clau de la convivència i de l’èxit de la festa està en el respecte i el civisme”.

No hay comentarios

Dejar respuesta