La Regidoria de Joventut i Educació organitzen una excursió al BIOPARC de València

La Regidoria de Joventut junt amb la Regidoria d’Educació, han organitzat una eixida al BIOPARC. L’activitat tindrà lloc el pròxim diumenge 7 de maig  amb motiu de la Setmana de l’Educació. Aquesta activitat, dirigida a famílies, es troba oberta per a totes les persones interessades en el medi natural i vulguen aprendre més de la fauna i la flora mentre es diverteixen.

L’excursió inclou l’autocar des de Xàtiva i tornada, l’entrada al parc 1 dia i assegurança de viatge. El preu és de 32 euros per a menors de 12 anys i 38 euros altres.

Les persones menors d’edat hauran d’anar acompanyades d’una persona adulta  obligatòriament.

L’eixida es realitzarà al voltant de les 9:00 h, i el retorn després del tancament del parc. L’entrada és una visita lliure per a gaudir del parc i el menjar també es durà a terme per lliure.

Per a més informació sobre l’activitat i la seua inscripció, o sobre la resta de la programació oferida per la Regidoria de Joventut i la d’Educació, les persones interessades han de posar-se en contacte amb el Centre d’Informació Juvenil a través del correu electrònic joventut@ayto-xativa.es, per telèfon al número 96 227 43 42 o personant-se a la Casa de la Joventut en horari de dilluns a dissabte de 9 a 13 hores i de dilluns a divendres de 17 a 20 hores.

Teniu tota la informació del vostre interés, actualitzada a les xarxes d’Infojove Xàtiva (Instagram i Facebook).

No hay comentarios

Dejar respuesta