La regidoria de Joventut de Xàtiva ha començat ja amb els seus cursos

En les properes setmanes començaran els cursos de Monitor de temps lliure i de preparació de proves d’anglès

La regidoria de Joventut de Xàtiva ha començat ja amb els seus cursos a la Casa de la Joventut. Des del passat dissabte, i fins el 26 d’octubre, s’està duent a terme la preparació de proves de valencià C2, amb horari els dimecres de 17:30 a 19:30 de la vesprada, i dissabtes de 10:30 a 12:30 del matí. L’altre curs que ja està actiu és el de Menjador escolar, que va començar ahir i s’allargarà fins al 27 de setembre.

A més a més, des de Joventut també s’han recordat els dos altres cursos que estan a punt d’iniciar-se. D’una banda, la preparació per a proves d’anglès B1 i B2, que tindrà lloc els dissabtes des del 19 d’octubre fins l’1 de febrer, en horari de 10 a 12 del matí. El preu és de 25 euros amb carnet jove i 45 euros per a adults.

D’altra banda, el proper 5 d’octubre s’iniciarà el curs de Monitor d’activitats de temps lliure infantil i juvenil (MAT) amb una durada de 310 hores. El curs, que permetrà obtenir el títol abans del començament de la temporada estival, es realitzarà els dissabtes i té un preu de 115 euros amb carnet jove i 130 euros per a adults.

No hay comentarios

Dejar respuesta

9 + 19 =