La regidora d’educació de Xàtiva es reuneix amb els equips directius dels centres escolars

A la reunió s’ha tractat, principalment, el pla d’absentisme escolar i la coordinació de totes les activitats educatives dels centres escolars amb l’Ajuntament

Xàtiva, 7 de setembre de 2023.- La regidora d’educació Amor Amorós, el tècnic responsable del manteniment de col·legis i l’equip d’educació de l’Ajuntament de Xàtiva s’ha reunit hui amb els equips directius dels centres escolars per fer una posada en comú sobre l’inici del funcionament dels centres.

Els dos temes més importants que s’han tractat a la reunió han sigut el pla d’absentisme escolar i la coordinació de totes les activitats educatives que des dels diferents departaments de l’Ajuntament es llancen als centres educatius. A més també s’ha tractat la dinàmica de funcionament del contracte de manteniment, els nous representants de l’Ajuntament en els consells escolars de centres, les dades d’actes consolidats (Correllengua, ciutat educadora, Setmana de l’educació, Dia de l’esport) i, finalment, la Setmana de la mobilitat i la bicicletada escolar del dia 22 de setembre.

La regidora d’Educació, Amor Amorós, ha afegit: «Les dades d’escolarització d’aquest any són molt bones i ja està tot a punt per a l’inici del curs. Per part de l’Ajuntament ens hem preocupat que totes les instal·lacions estiguen preparades i hem trobat una acollida molt bona per part dels centres».

No hay comentarios

Dejar respuesta