La programació semestral de Majors Actiu apostarà de nou per les eixides culturals

Sayo Gandia destaca l’èxit d’estes eixides, de les que van participar més de 800 persones en 2018

La programació semestral del programa Majors Actius, el programa d’activitats impulsat per l’Ajuntament d’Ontinyent per als majors de 55 anys, tornarà a apostar per les eixides culturals. La regidora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, destacava que “després que l’any passat participaren més de 800 persones en les eixides culturals i davant la gran demanda que en alguns casos va obligar a quadruplicar i triplicar la oferta, hem decidit que enguany siguen els viatges els grans protagonistes”, manifestava.

En concret, per a este primer semestre s’han programat eixides a La Canal de Navarrès, Alcoi, Alacant, València i Dénia, tot i que es previsible que puga ampliar-se este llistat en els pròxims dies. La primera eixida d’este 2019 va tindre lloc el passat 18 de gener quan 52 persones procedents d’Ontinyent es desplaçaven a Algemesí per descobrir el seu conjunt històric.

La regidora destacava també la varietat d’una programació que ofereix espectacles de diferents tipus. Entre les recomanacions als majors es troben els espectacles “Concerto a tempo d’umore” el proper 10 de febrer, “Un crimen perfecto” el 10 de març, “Mi primer Vivaldi” a l’abril i “Separeu-vos junts” de la companyia La Dependent el 28 de març, tots ells al Teatre Echegaray; així com el monòleg “Madre no hay más que una” el 30 de maig a la Sala Gomis a càrrec d’Óscar Tramoyeres, una proposta de la regidoria d’Educació. Gandia destacava que “continuem treballant per oferir activitats de gran qualitat i, per això els viatges i estes activitats culturals es complementaran amb cine fòrum així com un taller gastronòmic experiencial amb el mestre cuiner Rafa Calabuig”.

La regidora animava a la ciutadania amb més de 55 anys a apuntar-se i participar d’esta programació. Des del Departament de Serveis Socials recorden que quan estiga el fullet informatiu amb tota la programació es farà arribar al CIM de Sant Rafel, al CEAM de Sant Josep, al Centre Cívic del Llombo i al Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ontinyent perquè totes i tots aquells interessats puguen passar a arreplegar-lo.

No hay comentarios

Dejar respuesta

16 + uno =