La programació juvenil d’estiu impulsa la formació i l’oci alternatiu a Xàtiva

La regidora de Joventut, Lena Baraza i el president del Consell de la Joventut, Héctor Cuenca han presentat la programació juvenil per als mesos de juny, juliol i agost.
S’enceta una nova programació trimestral més fresca, més atractiva, amb més informació, amb més activitats, amb més formació i més diversa, sense reduir la qualitat, i amb més possibilitat d’incloure les propostes dels i les joves. Segons la regidora Baraza, “tots els cursos programats compten amb una certificació oficial, per tal de que servisquen per a borses de treball”.

La nova programació d’estiu parteix de la necessitat de satisfer amb major entusiasme les propostes formatives, lúdiques o aventureres dels joves. Les activitats s’inicien amb una rica oferta de cursos com el de monitor d’oci i temps lliure, el curs d’educador/a de menjador escolar, una segona tanda de manipulador d’aliments, el curs de llenguatge de signes 1 i 2 o el curs d’educació per a la salut i primers auxilis. La programació també contempla un ampli i divers ventall de tallers com el de cuina d’estiu, un de recursos per a monitors d’oci i temps lliure o un de mediació de conflictes en joves, entre d’altres.

Així mateix, hi haurà una suggerent i emocionant oferta d’eixides i viatges, com una visita guiada a les fonts de Xàtiva i el castell, una excursió nocturna pel Bellveret per contemplar Xàtiva a la llum de la lluna o un passeig per l’Estret de les Aigües. Per últim, per estimular la creativitat dels joves, al mateix temps que treballar els valors socials fonamentals, i sensibilitzar als joves, s’ofereix una oferta de concursos com el de fer un mural LGTBI o un concurs de fotos amb el cartell de la Fira.

No hay comentarios

Dejar respuesta

trece − 6 =