La primera vegada en 45 anys que se suspenen les 24 hores de Futbol de Canals

Comunicat de la Regidoria d’Esports i del Grup de Recreació Esportiva Quatre Camins de Canals:

Els esdeveniments de les últimes setmanes en què ens hem vist immersos a causa de la crisi de la COVID19, ens ha obligat a prendre decisions que comporten l’ajornament i/o suspensió d’activitats organitzades per l’Ajuntament o per les diferents associacions que treballen al poble.

Lamentablement, un dels esdeveniments que aquest any no podrà celebrar-se seran les 24 hores de Futbol que s’han celebrat de forma ininterrompuda els últims 45 anys.

Les últimes setmanes, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Canals i el Grup de Recreació Esportiva Quatre Camins, organitzadors d’aquest esdeveniment, hem mantingut diverses converses per buscar una solució a la situació. Des de les dues parts, i de mutu acord, s’ha cregut convenient suspendre les 24 hores de futbol de 2020.

La incertesa de no saber la situació en la qual ens trobarem en les dates previstes per a l’esdeveniment – previstes per a finals de juny- i la dificultat per organitzar un acte amb tanta participació en poc de marge de temps, ha obligat a prendre la decisió de la suspensió amb més de dos mesos d’antelació. José Morales, president del Grup de Recreació Esportiva Quatre Camins, i en nom seu, va fer arribar ahir un escrit a l’Ajuntament de Canals en el qual es reafirmava en aquesta decisió: “com sabrà, des de fa uns quants anys (sobretot des de la crisi que tant de mal va fer a les empreses de canals) les 24 Hores de Futbol se celebren gràcies a l’Ajuntament de Canals, que es fa càrrec del 75% del pressupost que necessitem. És per això que el Grup de Recreació Esportiva Quatre Camins hem decidit no organitzar-les aquest any i que l’alta subvenció que es necessita per a poder dur a terme este esdeveniment estiga a la disposició de l’equip de govern per tal de destinar-la a altres assumptes que, per desgràcia, seran més importants en el futur pròxim”.

Cal deixar constància de la responsabilitat amb la qual ha actuat, en tot moment, l’associació organitzadora, anteposant sempre l’interés general.

Per tant, a través d’aquest escrit, tant la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Canals, com el Grup de Recreació Esportiva Quatre Camins, volem comunicar que les 24 hores de Futbol no es celebraran aquest any 2020, i que ens posem a treballar des de ja per organitzar les que seran la XLV edició de les 24 Hores de Futbol de Canals per al 2021.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × tres =