La Policia Local de Xàtiva confisca material de venda il·legal durant la Fira

L’operació se salda amb una detenció i diversos decomisos

Ahir de vesprada, agents de la Policia Local de Xàtiva procediren a la detenció d’un individu que pretenia distribuir mercaderia il·legal en el recinte firal. La detenció es va produir en les immediacions de la Font de XXV Dolls. Els agents immobilitzaren un vehicle industrial i confiscaren gran quantitat de material destinat a la venda il·legal.

material-incautado-ilegal-3La mercaderia decomissada consistia, bàsicament, en roba de marques falsificades, articles de complement i còpies il·legals de CD i DVD de música i pel·lícules. L’operació forma part del dispositiu especial de seguretat de la Fira d’Agost.

Segons dades de la pròpia Policia Local de Xàtiva, el número d’intervencions policials contra la venda il·legal ha superat la cinquantena, així com més de vint identificacions de presumptes venedors il·legals.

material-incautado-ilegal-2La pressió policial contra la venda il·legal a Xàtiva ha estat un dels punts d’especial incidència del dispositiu especial de seguretat de la Fira d’Agost.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Juan Giner, ha felicitat a la Policia Local per aquest dispositiu: «des de les directrius que donàrem, s’estan complint els objectius». El regidor pensa que la venda il·legal «no és pot eradicar en poc de temps però la pressió i control policial evita que aquestes persones tinguen via lliure per a la pràctica d’aquestes activitats que perjudiquen al comerç local».

material-incautado-ilegal-1

No hay comentarios

Dejar respuesta

doce + tres =