La Policia Local de Xàtiva troba a un menor en l’estació perdut que va pujar a un tren a Villena

La Policia Local de Villena va haver d’activar el protocol d’emergències 112 davant la denúncia per la desaparició d’un menor amb un diagnòstic d’autisme durant una visita a la ciutat de Villena. La ràpida actuació per part dels agents, la seua intuïció i l’activació del protocol citat va permetre la seua localització en l’estació de tren de Xàtiva (València), on va ser recollit finalment pels seus familiars en perfecte estat.

La Policia Local va intuir gràcies a la informació recaptada als familiars, que el xiquet era un apassionat dels trens, per la qual cosa no es va descartar que el menor poguera haver pujat a un d’ells en l’Estació de Villena durant un descuit de la família. Amb aquesta dada, la Policia Local de Villena i a través de l’operatiu d’emergències 112 va alertar a totes les estacions d’ADIF que tenen enllaç amb l’estació de Villena, iniciant a més la cerca del xiquet pels voltants de l’estació de Villena i resta del nucli urbà de la ciutat amb totes les dotacions disponibles.

La ràpida resposta dels agents de Villena va derivar en una també ràpida resposta de les Forces i Cossos de Seguretat i de la Policia Local de Xàtiva, que al seu torn havien sigut alertades des de l’estació de tren d’aqueixa localitat per la localització del menor. Una vegada posats en contacte i havent verificat la identitat del menor es va posar el fet en coneixement dels pares, que immediatament es van desplaçar fins a Xàtiva per a fer-se càrrec del menor.

No hay comentarios

Dejar respuesta