La Policia Local de Xàtiva i la Junta Local de l’AECC protagonitzen el calendari benèfic

La iniciativa té una tirada de 1.000 exemplars, amb un preu de tres euros que es destinaran íntegrament a la lluita contra el càncer

 La Policia Local de Xàtiva i la Junta Local de l’Associació Espanyola contra el càncer han participat conjuntament en l’elaboració del calendari benèfic «Politeràpia 2021», que ha comptat amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica Setabense d’Aficionats (AFSA).

La sessió fotogràfica que es podrà contemplar en aquest calendari, i que es recull en un vídeo publicat a les xarxes socials municipals, ha corregut a càrrec de Vicent Marchirant, i en ell ha participat també la locutora de la Cadena Dial MJ Aledón. La impressió ha estat sufragada per l’empresa Family Cash.

Aquest calendari té una tirada de 1.000 exemplars i un donatiu de 3 euros, que es destinarà íntegrament a la lluita contra el càncer. Els calendaris es poden adquirir al retén de la Policia Local, a la seu de l’Associació d’Ames de Casa de Xàtiva, o contactant amb la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

No hay comentarios

Dejar respuesta