La Policia Local de Xàtiva atén un home ferit en una baralla en el carrer Ausias March

Una patrulla de la Policia Local de Xàtiva que estava realitzant labors de vigilància ahir sobre les quatre de la vesprada pel carrer Ausias March, es va trobar a un home en les proximitats d’un parc infantil amb la cara ensangonada i recolzat en un arbre. Els agents es van interessar per la seua situació i van identificar a l’home, que respon a les inicials I. E. A i té 39 anys d’edat. Va explicar que havia tingut una baralla amb un jove que estava assegut en un banc en les proximitats.

Així, els policies també van procedir a la identificació de l’altre home implicat en la batussa, que té 30 anys d’edat i respon a les inicials A. I. Segons apunten des de les fonts consultades «tenia la camisa trencada, els artells enrogits i com a esgarrapades en el coll i muscles».

Després de personar-se una altra patrulla de la Policia Local, l’home amb la cara ensangonada va ser traslladat en cadira de rodes a un centre de salut pròxim, ja que mostrava dificultat per a caminar fins al centre ambulatori per a ser assistit de les ferides patides. Després de ser assistit per la facultativa mèdica del centre sanitari, es va sol·licitar una ambulància per a ser traslladat a l’hospital Lluís Alcanyís.

Una patrulla del Cos de Policia Nacional (CNP) també es va personar en el lloc dels fets per a la identificació dels implicats en la baralla, sent traslladat l’agressor a les seues dependències després d’haver sigut assistit també per la facultativa mèdica.

Font: Levante-emv.com – Foto d’arxiu

No hay comentarios

Dejar respuesta