La Policia Local de l’Alcúdia de Crespins salva la vida a un menor de 7 anys

Durant la matinada de hui dimecres 15 de març, la Policia Local ha procedit a traslladar a un menor amb símptomes greus d’asfíxia a l’hospital Lluis Alcanyís de Xàtiva després de patir un atac greu d’asma i no poder respirar.
Al voltant de les 06.45 hores, una veïna de la localitat es va presentar en les dependències de la policia local de l’Alcúdia de Crespins i va requerir a la Prefectura del cos, presència policial urgent en el seu domicili, ja que un menor d’uns 7 anys estava patint un atac greu d’asma que li impedia respirar.
Des del Centre Mèdic de Canals l’havia informat anteriorment que davant un episodi similar el menor havia de ser traslladat a l’hospital Lluis Alcanyís de Xàtiva amb caràcter d’urgència.
Després de personar-se la patrulla en el domicili i observar clars símptomes d’asfíxia en el menor i conéixer que anteriorment havia patit diversos episodis similars greus i que en una ocasió havia arribat a entrar en parada cardiorespiratòria, els agents van decidir traslladar immediat al menor a l’hospital «Lluis Alcanyís» on el van ingressar en braços fins a la llitera del Box d’urgències.
Després de calmar la mare que es trobava patint un fort «atac d’ansietat» i conéixer que el menor havia sigut reanimat després d’entrar en parada cardiorespiratòria, els agents van abandonar l’hospital minuts més tard.
Des de l’hospital, s’ha tingut coneixement que el menor ja es trobava estabilitzat i anava a ser hospitalitzat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × 1 =