La Policia Local de l’Alcúdia de Crespins imparteix un curs de seguretat viària

La Policia Local de l’Alcúdia de Crespins, ha visitat, aquest matí, l’alumnat d’infantil del CEIP la Sénia per a, entre altres, impartir-los un curs sobre seguretat viària i ensenyar-los el funcionament i les eines amb les quals compta la policia. L’activitat, que se celebra cada any, s’ha impartit al pati del col·legi i ha tingut com a objectiu principal conscienciar als més menuts de la importància que té per a la seua seguretat complir una sèrie de normes bàsiques en l’àmbit viari, així com acostar-los i explicar-los el treball de la Policia Local.

En el curs, que ha comptat amb la col·laboració de la Regidoria de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, els membres de la Policia Local han donat algunes directrius als més petits en el seu paper com a vianants; ensenyant-los, per exemple, a travessar el carrer o algunes pautes a seguir en l’ús de la bicicleta, així com els sistemes de protecció necessaris. També, els han descobert les eines i aparells amb què compta la policia, així com la funció i com treballen els gossos-guia de la policia.

Pepe Garrigós, alcalde i regidor de l’àrea ha volgut «agrair el bon fer de la Policia Local en el desenvolupament d’aquesta activitat, així com a tot el professorat i a l’equip directiu del centre per la seua implicació i participació».

Finalment, i igual que en anys anteriors els organitzadors de l’activitat estan «satisfets amb l’èxit obtingut, i en la resposta dels més petits, que han gaudit molt de l’experiència».

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × 5 =