La policia local de Canals, l’Olleria i la Guàrdia Civil, dissolen una concentració de més de 80 persones

Dissabte passat 13 de febrer es va detectar la presència de gran quantitat de joves congregats en l’antic port de L’Olleria, concretament en el vial de baixada, un tram pertanyent al terme municipal de Canals. Les persones reunides no respectaven les mesures de distanciament social i l’ús de màscares, segons relataven les autoritats policials.

Els dos cossos de policia local de Canals i L’olleria juntament amb la guàrdia civil, es traslladaren cap a eixa zona tallant els accessos pels dos termes municipals i aconseguint identificar a tots els ciutadans que allí hi eren.

Es tractava de joves que acudien amb ciclomotors i turismes per a passar la vesprada del dissabte en una zona de difícil accés i sense respectar les mesures sanitàries. Aquests venien de diversos municipis de la zona com Ontinyent, Alfarrasí, Aielo de Malferit, Canals, L’Olleria, Agullent, entre altres…

La policia local de L’Olleria, davant aquesta mala praxi, ha reforçat la presència policial en la zona de muntanya per a evitar aquest tipus de reunions i a més han incorporat a la vigilància el Dron policial per al control de disseminats. Tant les forces de seguretat de Canals, L’olleria i el cos de la Guàrdia Civil estan en permanent coordinació per a una millor eficiència en les seues actuacions policials.

Els estaments policials encoratgen a tota la ciutadania a què continuen respectant les mesures sanitàries i continuar complint amb les restriccions establertes per combatre aquest virus.

No hay comentarios

Dejar respuesta