La pluja suspén la cloenda en la Murta de la Fira de Xàtiva

Durant tota la jornada de ahir es va tindre present l’amenaça de pluja però no va ploure fins que es va acostar l’acte de clausura. L’equip de govern va informar les 22.00h que es tancava el pati de butaques, si l’espectacle previst s’anava a representar si les condicions meteorològiques ho permetien i que els discursos es realitzarien des de la llotja de la Murta.
IMG_3653Però va ploure més i finalment es va suspendre definitivament l’espectacle i es va informar del trasllat de l’acte protocol·lari a la Casa de la Cultura. Una vegada congregats tots a la casa de la cultural, es va poder sentir un ambient de tristesa per part de la reina i les seues dames, que l’alcalde Roger Cerdà, va tractar de consolar, amb una paraules d’ànim. Laura Vidal i les seues dames van posar tota l’obstinació i tots els ànims possibles per a fer front al que, sens dubte, va ser un disgust majúscul. Entre els convidats estava el conseller d’Hisenda, Vicent Soler.

IMG_3786El Saló d’Actes de la Casa de la Cultura va acollir l’acte protocol·lari de clausura de la Fira de Xàtiva. Una vegada van ser presentades entre aplaudiments les dames, acompanyants i la Reina. Laura Vidal, molt emocionada va prendre la paraula i va tindre paraules d’agraïment per la fira viscuda,»És difícil explicar amb paraules tot el que he sentit. Tan de bo poguera transmetre-vos en aquestes línies totes eixes emocions viscudes els darrers dies.  Aquest regnat ha sigut un regal, un regal carregat de moments i persones inoblidables. Però el pas del temps ens recorda que tot el que comença té un final i hui toca dir adéu. Ha arribat el moment d’apagar les llums del Reial de la Fira, de desmuntar les paraetes i les atraccions, i de despedir als firers amb el millor dels nostres IMG_3768somriures i donar-los les gràcies per l’esforç que fan any rere any.Tots sabeu ben bé l’amor que sent per la Fira i per Xàtiva, i aquesta experiència ha fet que l’admiració i l’orgull que sent per ella siga encara més gran. Han sigut dies de moltes emocions, d’il·lusions, de sensacions noves i sentiments trobats. També de rialles, de diversió, molta diversió i un cansanci que no ha pogut amb nosaltres.Amb aquestes paraules m’acomiade de la fira d’Agost 2019, una fira que ja forma part de la meua història personal i que guardaré com un tresor en el meu record. Sapiau que una part del meu cor és vostre».

IMG_3797L’alcalde, Roger Cerdà, va afegir als agraïments i elogis a la Reina, dames i familiars, una petició als veïns i veïnes: sentir-se orgullosos de la seua festa. «Volguda, Laura, ha sigut un autèntic plaer compartir aquests intensos dies amb tu i amb Belém, Violeta, Andrea, Rebeca, David, Ximo, José, Jorge i Borja», va dir Roger Cerdà. Espere que hages sigut feliç durant aquest breu regnat i que retornes al teu dia a dia repleta de records alegres i inoblidables. Com a alcalde i en nom de la ciutat vull agrair-te la teua tasca, duta a terme en elegància i saber estar»

 El precedent més pròxim que es recordava ahir es remunta ja a la Fira de 1996.

[g-gallery gid=»53633″]

 

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco − uno =