La pluja protagonista en el dinar de Germanor fallera a Xàtiva

El diumenge se celebrava a Xàtiva el ja clàssic dinar de germanor, la junta local fallera va ser previsora abans la previsió de pluja per al diumenge i el dijous es va celebrar una reunió extraordinària amb tots els presidents per a plantejar alternatives i poder organitzar l’acte. En la reunió es va prendre la decisió de què si el diumenge plovia, se suspenia el dinar en el pàrquing del pavelló i es traslladava als casals de cada comissió i l’orquestra actuarà en la parada d’autobusos.

Les diferents comissions falleres de la ciutat van celebrar el dinar de germanor cadascuna en el seu casalet i al voltant de les 16,30 h totes les comissions es van traslladar a la parada d’autobusos per a gaudir de l’orquestra contractada per a l’ocasió..

Una vegada va començar l’orquestra els fallers i falleres de la ciutat van gaudir d’una vesprada de germanor, amb bona música i bon ambient faller. Malgrat el mal temps, els i les falleres de Xàtiva tenen ganes de falles després de l’aturada de dos anys sense actes.

No hay comentarios

Dejar respuesta