La plataforma Xàtiva Digna es reuneix amb l’alcalde per conèixer el punt de vista institcucional

En la vesprada d’ahir va tindre lloc la reunió entre els representants de Xàtiva Digna i l’alcalde de Xàtiva Roger, en relació al projecte de Inelcom de construir un museu d’art contemporani en la falda de la muntanya del castell de Xàtiva.

La reunió va ser sol·licitada després de l’aprovació majoritària de l’assemblea de Xàtiva Digna, a fi de conèixer la posició institucional de l’Ajuntament respecte a aquest projecte, com a part de les accions de mobilització ciutadana contra el mateix.

L’actitud de l’alcalde, expliquen, ha sigut molt positiva cap als plantejaments de la plataforma, manifestant que, en relació a la protecció del patrimoni de Xàtiva, estem en el mateix vaixell, manifestant el seu decidit compromís a assegurar la conservació del patrimoni natural històric i cultural de Xàtiva i protegir-ho de qualsevol tipus d’agressió.

Segons ha manifestat Cerdà, a l’ajuntament no ha arribat encara cap sol·licitud ni proposta formal per part d’Inelcom en relació al projecte del museu; raó per la qual no hi ha un pronunciament formal sobre aquest tema.

Des de la plataforma s’ha plantejat la necessitat de que l’Ajuntament tinga una posició més proactiva ja que, encara que no hi haja una comunicació oficial, és un tema que està en el carrer i genera una important alarma social que el silenci institucional contribueix a potenciar.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × 3 =