La Plataforma per Xàtiva va presentar ahir les sis primers llocs de la seua llista electoral

Rafa Suñer, Neus Bataller, Manu Chàfer, Pablo Albert i Lorena Cayuela configuren, en aquest ordre i després d’Empar Penadés, els sis primers primers llocs de la llista amb què la Plataforma concorrerà a les eleccions municipals del proper 26 de maig

Després de la presentació oficial de la plataforma Per Xàtiva el passat 12 de març a la Casa de la Cultura, la seua candidata, Empar Penadés, va fer públics ahir els noms de les primeres persones que, després d’ella, configuren la seua llista electoral.

plataforma-per-xativa-2L’acte que es va celebrar al pati de l’Almodí, va començar al voltant de les 19:30 hores i va estar amenitzat pel cantador i versador Manu Cháfer, acompanyat a la guitarra per Pascual Boluda, que van interpretar diverses cançons com M’aclame a tu i Que tinguem sort. La poetessa Lorena Cayuela també va recitar Les coses primeres un dels seus poemes encara inèdit.

plataforma-per-xativa-4Penadés, l’encarregada de presentar les persones que l’acompanyaran en aquest periple, va afirmar que “ens ha resultat molt fàcil elaborar aquesta llista pel fet de poder comptar amb un grup de persones properes, assenyades, compromeses, amb una gran capacitat de treball i molt de talent, que conformen una llista plural, de consens, paritat i grans persones amb grans idees i projectes per a la nostra ciutat.”

El número dos de Penadés serà l’empresari cerveser Rafa Súñer. Suñer és llicenciat en Història de l’Art per la Universitat de València i sempre ha estat involucrat i implicat en la vida pública de la ciutat des de diversos àmbits: l’organització de festivals de musica, la creació de rutes turístiques per Xàtiva, la regència d’un pub a la zona del mercat i com a membre de distintes associacions de la ciutat.

plataforma-per-xativa-5Al número tres figura Neus Bataller, xativina de 50 anys que treballa des d’en fa 25 com auxiliar administratiu a l’hospital Lluís Alcanyís. Bataller és feminista i animalista de pro, i un membre actiu d’entitats culturals xativines com la Muixaranga i l’Escola de Danses.

El cantador i versador Manu Chàfer, ocupa la quarta posició de la llista. A banda de ser reconegut per la seua dedicació i aportació al manteniment del patrimoni cultural valencià, Chàfer, de 48 anys, és corredor d’assegurances titulat des de fa 27 anys i agent de la propietat immobiliària des d’en fa 14.

El numero cinc és per a Pablo Albert, llicenciat en periodisme i ciències de la comunicació per la Universitat Jaume I, i l’aposta més jove i novedosa de la plataforma. Actualment Pablo treballa com a periodista a l’Administració Pública.

La poetessa Lorena Cayuela, de 41 anys, va en el número sis. Cayuela té 41, és llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques i actualment exerceix de mestra a l’escola Jacint Castanyeda «La bola». Ha publicat Poemes per a Keo i Cercles, i participa en revistes, premsa, recitals i realitza tertúlies literàries.  També forma part de la junta gestora del Club d’Handbol Xàtiva.

En els propers dies, Per Xàtiva presentarà les línies prioritàries del seu programa electoral i la resta de noms que acabaran de configurar la seua llista.

De moment, així queden els primers llocs:
1. Empar Penadés Estrela
2. Rafa Suñer Tormo
3. Neus Bataller Sanchis
4. Manu Chafer Descals
5. Pablo Albert Barberà
6. Lorena Cayuela Bellvero

No hay comentarios

Dejar respuesta