La Plataforma de pensionistes de Xàtiva d’adhereix a la manifestació del 8 de marsç

Manifestació Feminista 8 de març

La Plataforma en Defensa de les Pensions Públiques de Xàtiva, en coordinació amb la Coordinadora Estatal y Autonòmica en Defensa del Sistema Públic de Pensions fa una crida pública a totes les persones pensionistes, jubilades i a tota la ciutadania de Xàtiva a que participe en la propera Manifestació Feminista del dia 8 de Març a les 19 hores des de la Casa de les Dones.

La seua lluita és la nostra lluita. És una lluita per la dignitat i la igualtat. El nostre moviment no seria el que és sense la participació de homes i dones que han fet de la reivindicació dels drets una constant en la seua vida. En aquets moments, en els que des de la política més reaccionària, s’alcen veus que neguen la positivitat del moviment feminista, així com l’existència de la violència de gènere, és quan més falta fa la unió i participació de tots els qui vulguem mantenir i augmentar uns drets que tant esforç, dedicació i lluita han fet possibles.

I és que la desigualtat de gènere també es manifesta clarament en les pensions. Nosaltres reivindiquem, entre altres punts ja coneguts, que s’elimine progressivament la bretxa de gènere actual que arriba al 38% de diferència en la quantia de les pensions i en contra de les dones. Així mateix considerem insuficients les pensions de viudetat.

Per tots aquets motius, acudirem a la Manifestació Feminista del dia 8 amb la nostra pancarta, compartint les reivindicacions del feminisme local, autonòmic i nacional.

No hay comentarios

Dejar respuesta