La Perimetrail RETT i el Serra Vernissa de Xàtiva lliuren el xec amb la recaptació de la carrera

El 2023 ha sigut l’any de la VII edició de la Perimetrail RETT a la Serra Vernissa de Xàtiva, la nostra carrera solidària a benefici de l’Associació Espanyola per la Síndrome de RETT, que es va disputar el passat 26 de març.

En aquesta ocasió també es va prendre com a centre neuràlgic i màgic de la prova La Plaça del Mercat des d’on eixien les diferents modalitats. La Trail, la Sprint, el Canicross i la Marxa Senderista acollien entre totes elles a quasi 900 participants, consolidant la prova un any més i batent tots els rècords d’inscripcions anteriors. Així s’ha contribuït a fer d’aquesta prova un acte d’alta participació, solidaritat, emoció i gaudi, en un dia especial de l’esport per la Serra Vernissa de Xàtiva que va mostrar el seu encant als participants que van tindre l’ocasió de passar pel Calvari, La Penya Roja, La Solana, El Geodèssic, La Penya de Sant Dídac, La Creueta, El Socors i La Serra del Castell.

Una vegada tancat el balanç i feta la memòria, dimecres passat dia 26 d’abril, es va realitzar un acte en l’Ajuntament de Xàtiva on el Serra Vernissa, representat pel president Salvador Hernández, el vicepresident Quique Ballester al costat de l’alcalde Roger Cerdà i el regidor d’esports Pedro Aldavero, representant a l’Ajuntament de Xàtiva, i la mare de la xicoteta Ainhoa (Vanessa López) representant a l’Associació Espanyola de Síndrome de Rett, juntament amb algun dels seus membres i voluntaris, per a fer acte de lliurament del xec recaptat en la prova amb un total de 5.288,38€ per a aquesta Associació. S’ha aconseguit recaptar un any més una important quantitat econòmica d’entre tots els participants, col·laboradors, patrocinadors, la rifa solidària i el dorsal 0. Diners que anirà destinat a continuar avançant en la investigació d’aquesta malaltia i en la millora del benestar dels seus afectats.

El club Serra Vernissa vol agrair a l’Ajuntament, patrocinadors i col·laboradors, voluntaris, públic, participants i a tota la Ciutat de Xàtiva, el suport i esforç que amb tant d’afecte han realitzat un any més amb la nostra carrera, la Perimetrail RETT, la carrera de la solidaritat.

No hay comentarios

Dejar respuesta