La Penya Ciclista La Forca d’Aiacor presenta el II Gran Premi Femení

Canals. -08.05.2024- Ahir de vesprada el Centre Cultural Calixte III va acollir la presentació del II Gran Premi Femení la Forca d’Aiacor rodejats d’amics, de membres de la penya ciclista i nombrosa representació institucional.

L’acte de presentació va estar encapçalada pel president de la PC La Forca, Vicente Ibáñez; acompanyat per l’alcalde de Canals, Nacho Mira, el regidor d’esports de la localitat, Edu Badal i el president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, José Enrique Gutiérrez. Junt amb ell, el van acompanyar el seleccionador femení, Antonio Moreno, i el vicepresident de la FCCV, Pascual Orengo.

Cadascun d’ells van donar l’enhorabona a Vicent Ibáñez per la seua implicació en el món del ciclisme i per dur endavant aquesta carrera on les protagonistes són les dones.

El president de la Federació de Ciclisme va agrair la tasca que es realitza des de la Penya Ciclista La Forca “per l’aposta i la visibilitat que dona a la ‘challenge’ femenina, la qual ha augmentat el nombre de proves gràcies al treball conjunt de tots els organitzadors i al suport que dona la pròpia federació”.

Durant la presentació, les ciclistes també van tindre el seu reconeixement. A l’escenari van pujar Leyre Almena, Lucía Grau, Miriam Guerrero i Carla Sanchis, junt amb la corredora màster local, Gloria Medina.

La competició es disputarà el pròxim 11 de maig en Aiacor a partir de les 16.30 hores.

La prova consistirà en un recorregut de ‘pujades i baixades’, tal com diu el president Vicente Ibáñez, de 70 km en total per a la categoria absoluta amb un total de 15 voltes a un circuit que passarà per Aiacor, Vallés, Annahuir i L’Alcúdia de Crespins. Les categories cadete i Màster 40 y 50 s’uniran en la setena volta, disputant un total de 36 km.

Cal recordar que aquesta carrera forma part de la Challenge Féminas CV- FAN SPORT.

No hay comentarios

Dejar respuesta