La PAH impedeix un desnonament a Xàtiva

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) va impedir ahir que una família de quatre membres i escassos recursos fóra desnonada del seu habitatge en el número 12 del carrer Ventura Pascual de Xàtiva.

Des de la plataforma han explicat que “estem satisfets i alegres perquè hem aconseguit paralitzar el desnonament d’una família a Xàtiva. De moment un mes ajornat, ara anem a aprofitar tot l’esforç de la gent que porta anys lluitant i fer-ho nostre per a cercar una solució, sense oblidar-nos de tots els que avui s’han mobilitzat presencialment i amb el seu suport han fet possible que no es donara aquesta injustícia”.

El membre de la plataforma, Pepe Mulet, ha afegit  que afortunadament es va poder “parar in extremis” i que seguidament es traslladaren al Banc Popular on després de negociar es va aconseguir el compromís de que “estan dispostos a oferir un lloguer social, malgrat que nosaltres el que volem es conèixer la quantia d’eixe lloguer”.

Mulet ha recordat que cada 15 dies es reuneixen al Centre Cívic de la Ferroviària, de fet la propera reunió serà aquest mateix dissabte. Finalment, ha animat a qualsevol persona que tinga un problema d’aquest tipus a que ho compartixca amb ells.

 

No hay comentarios

Dejar respuesta

19 − 5 =