La Obra Social de la Caixa lliura material escolar a Gent de la Consolació

Obra social de la Caixa va celebrar dijous a la vesprada un acte per tal de lliurar material escolar a prop de 130 xiquets de Xàtiva. A l’acte van assistir el Director de l’Àrea de negoci; Jorge Balastre, la presidenta de Gent de la Consolació, Mercé Climent, així com membres de les dues oficines que la Caixa té a Xàtiva, Ignacio Molla, Emma Llorens, Pedro Roca i Concha Beltrán. Concretament es tracta d’una activitat inclosa dins del programa de voluntariat dels treballadors que va sorgir a través de la Social Week celebrada en setembre.

la-caixa-diaridigital-es-4Tal i com explica una de les seues treballadores, “vam conéixer l’associació de Gent de la Consolació i vam saber que els xiquets necessitaven material escolar així que vam decidir bolcar-nos amb ells”. Així doncs, “demanarem el capital, comprarem el material i el dividirem per edats i ara l’hem lliurat”. En total 130 borses per a xiquets de Secundària i Infantil. “Encara que també hem deixat altre tipus de material escolar”. L’Obra Social la Caixa vol continuar treballant per les nostres comarques, per ha que tot el món ens coneguem.
Finalment, des d’Obra Social han insistit en què “ens agradaria continuar col·laborant amb altres associacions que ens presenten projectes en funció de les seues necessitats”, ja que en febrer del 2017, se celebrara una altra Social Week en la que es valoraran nous projectes.

la-caixa-diaridigital-es-7

la-caixa-diaridigital-es-6

la-caixa-diaridigital-es-8

la-caixa-diaridigital-es-5la-caixa-diaridigital-es-9

No hay comentarios

Dejar respuesta

once + diecinueve =