Pilar Moncho informa el Consell Rector del Patronat de les novetats de l’esdeveniment turístic comarcal que se celebrarà en la Plaça de Bous de València del 23 al 25 de juny

El Patronat de Turisme de València trasllada la celebració de la “Fira de les Comarques” al primer cap de setmana de l’estiu, coincidint amb la Festa de Sant Joan, del 23 al 25 de juny, segons ha manifestat Pilar Moncho en la reunió del Consell Rector celebrada aquest matí en el Saló de Reines de la Diputació de València.

Tal com ha destacat la màxima responsable de l’Àrea de Turisme de la Diputació, el canvi de dates no és l’única novetat sinó que “apostem per un nou model de fira, que aferma l’estructura comarcal del nostre territori i dóna major protagonisme als productes turístics locals relacionats amb la gastronomia, el turisme actiu i la cultura”.

Connexió turística entre València i les comarques

Pilar Moncho recorda la idoneïtat de l’espai firal, la Plaça de Bous de València, perquè “no podem deixar de costat que la ciutat de València és el principal mercat emissor de turisme per als pobles valencians”.

La Fira de les Comarques de València Turisme está destinada a la promoció turística de les comarques i als productes turístics valencians i comptarà amb la participació d’empreses, ajuntaments i mancomunitats de les comarques de València.

Més oferta temàtica i més activitats lúdiques

València Turisme habilitarà fora de l’albero 14 espais per a la promoció de les comarques valencianes i tres grans àmbits, dins de la plaça, dedicats a la promoció i venda dels productes turístics d’empreses locals valencianes especialitzats en gastronomia, turisme actiu i turisme cultural.

Un altre dels atractius de la Fira de les Comarques és l’augment de l’oferta lúdica ja que incorporarà activitats temàtiques de cada àmbit turístic a més de la programació habitual de l’escenari central per a actuacions musicals i demostracions, com diversos showcooking en directe, i la ludoteca infantil.

Vistiplau a les subvencions 2017

CONSELL-RECTOR-diaridigital.esD’un altre costat, el Consell Rector ha informat de les bases i convocatòria de subvencions a municipis i entitats sense ànim de lucre de 2017.

Les línies d’ajuda municipal 2017 de València Turisme suposen una inversió directa de quasi un milió d’euros en els municipis valencians a través dels dos plans de subvencions en matèria de promoció turística i nova señalética. Tots dos programes estan destinats als municipis i entitats locals menors de 30.000 habitants.

No hay comentarios

Dejar respuesta