La nova edició del Bo Viatge arranca amb prop de 60.000 peticions de cita prèvia per a inscriure’s al programa de 2022

– Colomer afirma que el sistema d’inscripció, que incorpora la cita prèvia, “ha funcionat de manera correcta, àgil i amb total transparència”

– Aquest dimarts, a les 8 hores, s’han començat a tramitar amb normalitat i sense incidències les primeres sol·licituds per ordre de petició

– Aquesta nova edició, que contempla ajudes del 60% i 50%, compta amb un pressupost de 15 milions d’euros, que se sumen als 17 milions de 2020-21

La nova edició del programa Bono Viaje Comunitat Valenciana, que s’ha iniciat el dilluns, 20 de desembre, a les 10 hores, amb un sistema d’inscripció a través de cita prèvia, compta ja amb prop de 60.000 peticions de persones usuàries, que a partir d’aquest dimarts han començat a formalitzar la seua sol·licitud en el programa i que els permetrà gaudir d’estades en la Comunitat Valenciana al llarg de 2022.

Aquestes persones hauran de completar la seua inscripció en el programa durant l’interval de temps assignat a través de la cita prèvia per a tindre accés al Bo Viatge, el primer període del qual s’iniciarà el pròxim 17 de gener de 2022.

En concret, es contemplen ajudes del 50% i fins a un màxim de 400 euros per a estades d’entre 2 i 4 nits, i del 60% i fins a un màxim de 600 euros per a estades de 5 o més nits.

Els serveis turístics objecte d’ajudes es prestaran dins d’algun dels següents dos períodes: des del dia 17 de gener de 2022 fins al 31 de maig de 2022 i des del 19 de setembre de 2022 el 23 de desembre de 2022.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha afirmat que “aquest nou sistema d’inscripció, que incorpora la cita prèvia, ha funcionat correctament durant el seu primer dia de funcionament, garantint rapidesa, agilitat i total transparència en el seu procés”.

A més, ha avançat que “aquest dimarts a les 8 hores s’ha iniciat també amb normalitat i sense incidents el tràmit de sol·licituds” i que durant la primera hora de funcionament, de 8 a 9 hores del matí, s’han registrat ja 40 sol·licituds al programa.

Colomer ha remarcat una vegada més la “gran resposta i acceptació de la ciutadania a aquest programa, que permet dinamitzar l’economia i el turisme fora de temporada”, al mateix temps que ha recordat que el període d’inscripció continuarà obert durant tota la vigència del programa, que finalitza al desembre de 2022.

El titular de Turisme ha posat l’accent que “si alguna cosa caracteritza a la Comunitat Valenciana és ser un destí segur i amb garanties”, per la qual cosa ha encoratjat a viatjar “amb responsabilitat i prudència”.

Aquesta nova edició del Bo Viatge compta amb un pressupost inicial de 15 milions d’euros, que se sumen als 17 milions de 2020-21, edició de la qual s’han beneficiat unes 120.000 persones, amb prop de 40.000 reserves i 1.539 empreses turístiques adherides.

Cal destacar que les primeres persones beneficiàries del programa, la sol·licitud del qual s’haja formalitzat correctament a través de la cita prèvia assignada, començaran a rebre el bo viatge el pròxim 10 de gener, i tindran deu dies naturals per a formalitzar la reserva en l’allotjament triat per a estades compreses en els períodes del programa de 2022.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciocho + uno =