La mostra de teatre de la Llosa de Ranes ofereix onze espectacles

La Llosa de Ranes alça el diumenge el teló. Un total d’onze obres es representaran enguany en la veterana Mostra de Teatre. Un certamen que ja suma 28 edicions. Coincidint amb la festivitat del 9 d’octubre, La Llosa de Ranes inaugura una mostra que oferira representacions teatrals durant tres mesos fins al 18 de desembre.
Totes les obres es representaran al centre cívic els diumenges a les 19 hores. El grup de teatre El Palmeral obri la mostra amb l’obra «Passatgers». La companyia amateur de Benigànim viatja fins a La Llosa per a representar el seu espectacle en què uns peculiars personatges es troben a una estació de tren. Persones que aparentment no s’assemblen en res, però que tenen moltes coses en comú i al final es trobaran en un inesperat destí.

▷ La següent cita serà el diumenge 16 d’octubre. El grup Fil per randa representarà «Miss Ceuta». Es tracta d’una comèdia que conta les tribulacions de dos pluriempleats del segle XXI, una parella quixotesca que anhela canviar de vida i arribar al paradís.

▷ El 23 d’octubre es representarà l’obra «La llamada de Lauren» a càrrec del grup Calacandra Teatro.

▷ El dia 30 d’octubre, el grup l’Altet portarà a escena «Coneixes a la teua dona?» Un entretingut sainet que aconseguirà arrancar rialles als espectadors.

▷ El 6 de novembre, es representarà l’obra «Todas las hijas de su madre» per part del grup Els Escalons.

▷ El diumenge 13 de novembre el grup Almanac Xeraco oferirà l’obra «T.O.C.».

▷ El 20 de novembre Pànic Escènic representarà «Las Picardias de Molière».

▷ El diumenge 27 de novembre, es representarà la comèdia «Cena para dos» a càrrec del grup la Manta al coll.

▷ El 6 de desembre l’obra elegida és «No hay derecho», que representarà Rayuela Teatre.

▷ L’11 de desembre, Eros Recio representarà «en busca del fin del mundo».

▷ El grup local Gaudim Teatre serà l’encarregat de clausurar la mostra de la Llosa el 18 de desembre amb la representació de l’obra «¡Eh! La Veta!

No hay comentarios

Dejar respuesta