La meitat dels municipis valencians milloren la il·luminació i la conducció de l’aigua amb el PPOS

Un total de 123 municipis valencians, quasi la meitat de la totalitat que componen la província, han invertit part de les ajudes procedents del Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) del 2016 en actuacions de millora de la il·luminació, les instal·lacions elèctriques i la conducció de l’aigua.

En total, els municipis han destinat 6.125.335 euros procedents del pla de la Diputació a obres en les xarxes de proveïment d’aigua potable, la rehabilitació de col·lectors, l’ampliació de xarxes de reg, la renovació de l’enllumenat públic, les millores d’eficiència energètica en els edificis públics així com en la cerca de l’estalvi energètic.

Així, per exemple, Canals ha destinat l’ajuda assignada pel PPOS a actuacions de millora i reposició de la xarxa d’aigua potable. La Llosa de Ranes i Xàtiva l’han aprofitada per a fer obres de sanejament en carrers, habitatges i edificis municipals. Les inversions del Pla Provincial s’han destinat a la connexió de xarxes de reg i la seua automatització a Vallés així com a la intervenció en els pluvials en Moixent. Aquest últim també ha aprofitat per a renovar l’enllumenat públic, a l’igual que la Granja de la Costera i Vallés.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciocho − 15 =