La Mancomunitat rep homenatge a persona i associacions que lluiten en contra de la violència de gènere

La seu de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal va acollir l’acte emmarcat en les activitats realitzades a les comarques amb motiu de la celebració del 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència de gènere.

IMG_4745Aquesta segona edició rep homenatge a persona i associacions que lluiten en contra de la violència de gènere i fomenten la igualtat. Les escollides , a petició de cada ajuntament , són: Col·lectiu Feminista Les Tàperes (Montesa), Associació de Jubilats de Cerdà, Associació Mestresses de Casa ( La llosa de Ranes I El Genovés), Paqui Borox (Directora de l’ Escola D’adults Francesc Bosch i Morata de Xàtiva) i Associació Cultural Serra Grossa de Vallada.

A més, aquest any des de la Mancomunitat, s’ha volgut fer un reconeixement a totes aquelles associacions que lluiten per eradicar aquesta xacra social. És el cas de l’associació Xateba, per la igualtat, contra la violència de gènere (Xàtiva), Peroleres per la igualtat (Canals) i Associació Feminista Fent Camí (Xàtiva).

IMG_4751L’acte va estar amenitzat per la cantant valenciana, Reme Baldoví, finalitzant amb el lliurament del premi de cartells convocat per aquesta entitat, Miriam López Bañón, va realitzar el cartell guanyador.

La presidenta de la Mancomunitat va concloure manifestant el seu rebuig a aquesta epidèmia cada vegada menys silenciosa.

[g-gallery gid=»45919″]

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 − 1 =