La Mancomunitat organitza un programa de Rutes Senderistes pels pobles de les comarques

La Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal ha organitzat un programa de Rutes Senderistes pels nostres municipis amb l’objectiu de fomentar l’esport i donar a conèixer les serres, muntanyes i els paisatges.

D’aquesta manera, cada darrer cap de setmana de mes es realitzarà una ruta senderista per un poble diferent. Concretament, en aquesta primera edició participen els municipis de Barxeta, Moixent, Genovés, Enguera i Montesa.

Per a participar caldrà omplir un formulari online a través de l’enllaç que es trobarà a la pàgina web de la Mancomunitat www.lacosteracanal.es a l’apartat d’inscripcions, senderisme.

La primera de les rutes es celebrarà aquest diumenge a Barxeta. L’eixida està prevista a les nou del matí des de la porta de l’Ajuntament. Els participants gaudiran de ‘La Ruta de les Fonts’ un itinerari de 10 kilòmetres i dificultat moderada. Les rutes continuaran els diumenges 26 de març a Moixent; el 30 d’abril a Genovés; i el 28 de maig a Enguera.

Finalment, el dissabte 24 de juny es celebrarà una ruta nocturna en Montesa que eixirà a les nou de la nit des de l’Ajuntament i que servirà per a tancar aquesta primera edició del programa senderista impulsat des de la Mancomunitat amb la col•laboració dels pobles participants i diferents centres i grups excursionistes.

No hay comentarios

Dejar respuesta

doce − ocho =