La Mancomunitat La Costera reduirà la temporalitat laboral a travès del procés l’estabilització

Aquesta aprovació compleix amb les previsions de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l’ocupació pública.

La Mancomunitat va aprovar en l’últim ple realitzat el mes d’abril passat, l’oferta d’ocupació pública excepcional per a l’estabilització de l’ocupació temporal per a diverses places. En concret, es tracta de les especialitats de psicologia, treball social, personal d’administració, arxiu i agents de desenvolupament local.

D’aquestes 9 places, i tal com es va publicar en el BOP el passat 12 de maig, 5 d’elles seran cobertes mitjançant el procés de concurs oposició i, les 4 restants, a través de mèrits.

Previ al ple i durant els mesos anteriors, es van dur a terme sengles Taules de Negociació amb representants dels sindicats de CCOO i UGT, així com els delegats sindicals de la mateixa entitat.

En total 9 places incloses en aquesta oferta d’ocupació pública excepcional, que segons la presidenta de la Mancomunitat «aquest és un primer procés d’estabilització per a consolidar aquells llocs estructurals que són necessaris per al correcte funcionament de l’entitat» al que afegia que «continuarem consolidant en un futur molts altres».

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × 3 =