La Mancomunitat la Costera – Canal comença el programa Rutes de Senderisme 2020

• L’esdeveniment comptarà amb 7 itineraris diferents i es durà a terme durant el primer semestre entre els mesos de gener i juny.

• Aquest any col·laboren els municipis de Lloc Nou d’en Fenollet, Barxeta, Moixent, Montesa, Vallada, el Genovés i Enguera.

Per quart any consecutiu, la Mancomunitat la Costera – Canal posa en marxa el programa Rutes de Senderisme que es desenvoluparà durant el primer semestre del curs. Aquesta vegada, són un total de 7 municipis els que van a participar en l’activitat organitzada pel departament de Turisme de la Mancomunitat.

Les rutes es realitzaran durant els diumenges programats i l’hora d’eixida serà a les 09:00h del matí. El punt de partida està establit en els respectius ajuntaments de cada municipi i cada ruta tindrà una duració aproximada de 3 a 5 hores amb una dificultat mitjana i baixa.
El calendari s’iniciarà aquest cap de setmana amb Lloc Nou d’en Fenollet. La ruta “Entre Horta i Serra” començarà des de la Plaça Constitució de l’ajuntament i tindrà una duració de 4 hores. Aquesta activitat comptarà amb un desnivell de 90 metres, tanmateix, la dificultat serà baixa i accessible. A més, la ruta visitarà la pedrera i l’exterior de la casa Galindo d’estil Modernista.

El programa de les rutes seguirà amb Barxeta el 16 de febrer; Moixent i Montesa l’1 i 22 de març respectivament; després Vallada el 19 d’abril; seguidament el Genovés 24 de maig; i finalment Enguera el 14 de juny.

L’objectiu de les rutes és gaudir dels nostres paratges naturals i dels punts més turístics de cada municipi. Les persones interessades en l’activitat s’hauran d’inscriure de manera prèvia a través del formulari publicat en les notícies de la web de la Mancomunitat, contactant amb el telèfon 674 348 771 o enviant un correu a turismemancocosteracanal@gmail.com.

La presidenta de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal, Maria José Tortosa, ha animat als veïns de cada poble “a participar en aquesta iniciativa d’oci saludable que permet conéixer molt millor els nostres pobles i gaudir dels seus atractius”.

cartell_rutes_senderisme_2020

No hay comentarios

Dejar respuesta

catorce − ocho =