El president de la Mancomunitat visita les instal·lacions del Centre Ocupacional en Xàtiva

Després d’anys sense un visita oficial per part de la Mancomunitat de Municipis La Costera-Canal, propietària de les instal·lacions del Centre Ocupacional en Xàtiva, en el matí d’ahir el president de l’entitat, Roberto Granero, i el membre de l’equip de govern, Carlos Garrido, passaren el matí amb els usuaris i l’equip directiu del centre.

Durant aquest encontre, l’equip directiu, encapçalat per la seua directora, Amor Amorós, va explicar que estan contents perquè el canvi en el govern de la Generalitat està suposant noves subvencions.

aspromivise-3No obstant, també van voler traslladar a la Mancomunitat les deficiències amb les quals compta l’edifici en el que s’ubica el Centre Ocupacional. Bàsicament, les demandes més urgents suposen tasques de manteniment d’albanyileria en l’interior del centre. Així mateix, hi ha altra deficiència llargament reclamada relacionada amb l’acondicionament del pati, concretament amb el seu paviment. El que hi ha ara, grava, no és el més adequat per als usuaris per la qual cosa caldria canviar-lo.

Des del centre són conscients de que es tracta d’una obra costosa ja que les màquines no poden entrar a canviar-lo per asfalt o pista poliesportiva, per exemple, que seria l’opció més econòmica. Aleshores s’estudiarà l’opció de cautxú.

Per la seua banda, la intenció de la Mancomunitat és “ajudar” per la qual cosa “es valoraran les dos propostes i s’estudiaran els pressupostos”. De fet, la Mancomunitat baralla la possibilitat de destinar part de l’ajuda del Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS), enguany de manera especial perquè fa molt de temps que no es fa cap intervenció. I mantindre, els darrers anys una quantitat d’aquesta ajuda per al manteniment d’aquest edifici que està a punt de complir els 20 anys

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × dos =