La Mancomunitat de la Vall d’Albaida obri una borsa de treball per a educadors ambientals

El Servei de Medi Ambient de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida llança una borsa de treball per a educadors i educadores ambientals.

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida obri aquest procés ja que s’ha detectat una necessitat creixent a la comarca dels serveis que aquesta figura ofereix.

Les bases reguladores del procés es poden consultar a la web de la Mancomunitat: https://www.valldalbaida.es/aviso/bases-reguladores-del-proces-constitucio-duna-borsa-treball-deducadorses-ambientals

Aquesta convocatòria té per objecte la selecció de personal laboral temporal, per a la constitució d’una borsa de treball per a cobrir les necessitats de caràcter temporal que sorgisquen per a desenvolupar les tasques d’Educador/a Ambiental del Servei de Medi Ambient de la MMVA.

Les sol·licituds han de presentar-se preferentment per via telemàtica a través de la seu electrònica: https://valldalbaida.sedelectronica.es/ , però també es poden presentar pel Registre de la Mancomunitat (Av. Sant Francesc, 8, Ontinyent) en horari de 9 a 15 h.

El termini de presentació de sol·licituds és de 10 dies hàbils a partir de hui.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete − 12 =