La Mancomunitat de la Costera-Canal organitza el primer concurs de postals nadalenques escolars

L’entitat ha convocat un concurs de dibuix adreçat a estudiants de cinquè i sisè de Primària

La Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal ha convocat, per primera vegada, un concurs de dibuix adreçat als alumnes de cinquè i sisè de Primària dels pobles que formen part de l’entitat amb la finalitat de seleccionar el disseny que il·lustrarà la felicitació nadalenca d’enguany de la Mancomunitat.

Els centres educatius que han manifestat la seua voluntat de participar hauran de lliurar una selecció de dibuixos al seua Ajuntament des d’on es remetran a la Mancomunitat per tal de que un jurat, encapçalat per la presidenta Mª José Tortosa seleccione el guanyador.

No obstant, les bases contemplen, a més del guardó per al guanyador del dibuix que il·lustre la felicitació nadalenca de la Mancomunitat que s’endurà una tablet, tres premis per curs. El guanyador de cinquè i sisè rebrà també una tablet, els classificats en segon lloc un lot de dibuix i els tercers uns auriculars sense fils.

El lliurament de premis es realitzarà en un acte públic en una data encara per definir i amb tots els dibuixos finalistes, la Mancomunitat estudiarà la possibilitat de realitzar una exposició.

La presidenta de la Mancomunitat ha destacat que “es tracta d’una activitat pionera amb la que busquem fomentar la participació i creativitat dels escolars al temps que els donem a conèixer l’entitat”.

Reunios amb altres Mancomunitats

En altre ordre de coses, la presidenta de la Mancomunitat s’ha reunit, recentment, amb els presidents de les Mancomunitats de la Vall d’Albaida i la Ribera, per tal de conèixer el seu funcionament. En aquest sentit, Tortosa ha comentat que “s’ha encentat una orimera pressa de contacte en la que ens hem dut una molt bona impressió. Així, hem intentat extraure de cadascuna d’elles el que ens puga fer créixer”.

 • La foto amb la que il·lustrà la notícia, és del concurs internacional de postals de nadal que va organitzar l’IES Les Foies de Benigànim en desembre de l’any passat.

1 Comentario

 1. Bon dia,
  M’agradaria afegir que la foto correspon a l’arbre de nadal de l’IES Les Foies de Benigànim.
  Les postals que estan penjades són d’un concurs internacional que varem organitzar el desembre passat dins de les activitats emmarcades al nostre projecte Erasmus+ KA101. Varen participar alumnes de Polònia, Itàlia, Grècia i és del nostre centre.

  Cordialment,

  Sole Vilar
  Coordinadora Erasmus+ de l’IES Les Foies

Dejar respuesta