La Manco estarà present en les falles amb un concurs fotogràfic i més de 600 euros en premis

La Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal tornarà a col·laborar enguany en les falles amb la campanya ‘La Manco amb les Falles’ per la que es convoca un concurs fotogràfic que premia tant a les comissions com als autors de les imatges guanyadores.

De la mateixa manera que en la darrera edició, també participaran tots els pobles amb monuments fallers on, des de l’entitat comarcal, es lliurarà un distintiu a cada comissió per tal que estiga visible del 15 al 19 de març als monuments grans.

Tant els fallers i falleres com el públic en general, podran fer-se fotografies en les quals aparega part del monument i el distintiu de la Mancomunitat. Seguidament hauran d’enviar-les al Facebook de la Mancomunitat (@MancomunitatCosteraCanal) indicant nom, telèfon i el nom de la falla en la qual s’haja fet la fotografia. Les fotografies podran enviar-se des del 15-03-2018 fins al 21-03-2018 i les votacions es podran realitzar fins al 25-03-2018.

D’aquesta manera s’establiran dos premis valorats en 300 euros cadascun, per a la comissió que aparega en la fotografia guanyadora, i dues caixes-experiència per als autors de les imatges.

Un d’aquests premis es lliurarà entre les comissions de Xàtiva, a causa del major nombre de falles que hi ha a la ciutat, mentre que l’altre es decidirà entre la resta de pobles mancomunats amb falles participants.

La presidenta de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal, Mª José Tortosa, destacava que “si bé la finalitat d’aquesta campanya és fomentar aquesta festivitat tan important per a nosaltres també volem, des de l’entitat, continuar amb la tasca de visibilitzar la Mancomunitat entre tots els veïns i veïnes d’ambdues comarques”.

No hay comentarios

Dejar respuesta