Arriba a La Llosa de Ranes el XI concurs especial de coloms esportius

El concurs està programat per a 108 coloms i la inscripció a la Societat tindrà un preu de 200€. Pel que respecta al control i seguiment del concurs, estarà portat a terme per 3 arbrits federats. Els coloms hauran de ser nous i les proves són de 250 punts. Tots els coloms hauran de presentar la seua xapa el dia de l’acoblament.

Pel que fa a les dates, els ensenyaments es faran fins diumenge 16 d’abril mentre que l’acoblament será el dilluns 17. Les probes d’abril tindran lloc el divendres 21, dilluns 24 i divendres 28 mentre que les probes de maig serán dilluns 1, dijous 4, dilluns 8 i la semifinal i final el dia 12 i 13 de maig respectivament. El dia de la proba final hi haurà un dinar de germanor per a tots els aficionats que ho sol·liciten, tenint un tiquet gratuït cada colom participant.

Pel que fa als premis hi ha un primer premi: 6.000 punts i trofeu per part de l’ajuntament, segon premi: 3.000 punts i un trofeu donat per PLASBAL, un tercer premi: 1.500 punts i trofeu per part del bar poliesportiu de la Llosa de Ranes, un quart premi: 500 punts, quint premi: 300 punts i del sext al dècim classificat, 200 punts.
El guanyador de la prova del dia tindrà 200 punts, en cas d’empat de més de 20 coloms el premi s’acumularà per al dia de la final.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × 4 =