La Llosa de Ranes fica punt i final a la Setmana de la Dona

Ahir, 8 de març, Dia Internacional de la Dona, va culminar la setmana d’actes que el Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes i l’Associació de Mestresses de Casa Tyrius de la localitat han organitzat per commemorar esta data.

Durant la setmana han tingut lloc diversos actes des que la Setmana de la Dona s’inaugurara el dijous 1 de març amb la conferència “Liderar para transformar juntas: La participación política de las mujeres en El Salvador”, pertanyent al cicle “Ser dona al Sud” del Fons Valencià per la Solidaritat.

Destaca també la xerrada realitzada per la podòloga Rebeca López el passat dilluns, la destinada a previndre les estafes o la que va impartir Toni Belda, psicòleg de la Mancomunitat La Costera-La Canal que girava al voltant de la comunicació assertiva, sense oblidar-nos de l’acte de tancament d’ahir a migdia, un dinar per a les associades a Tyrius amb arròs a banda i un posterior ball.

A més, durant tota la setmana, l’exterior del Centre Cívic ha acollit una exposició preparada pel departament de Serveis Socials de l’Ajuntament amb l’objectiu de conscienciar i visibilitzar de manera creativa les problemàtiques que afronten les dones a l’actualitat. En ella, a través de diferents peces de roba esteses, es mostren estos impediments que obstaculitzen la igualtat real entre homes i dones.

També hi ha un mur que es convida a trencar amb les reivindicacions de les dones i que simbolitza l’opressió a que es veuen sotmeses per les diferents injusticies que pateixen i que va ser visitat ahir per algunes de les integrants del taller municipal “Treballem la Tercera Edat”

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × 3 =