La Llosa de Ranes celebra el Dia internacional de les persones amb discapacitat o diversitat funcional

Hui dijous es commemora el Dia Internacional de les persones amb discapacitat o diversitat funcional, i el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de La Llosa de Ranes ha preparat una jornada de conscienciació i sensibilització.

Fins les 13:30 hores tindrà lloc al Centre Cívic un mercat solidari on s’exposaran les manualitats realitzades als tallers d’intervenció municipal i s’intercanviarà una d’aquestes manualitats per les aportacions solidàries de diferents productes bàsics com galetes, pasta, llet, llaunes de conserves, oli, xampú, gel, paper higiènic, bolquers, tovalloletes humides, etc.

Els alumnes de 3er, 4rt, 5è i 6è de Primària del CEIP Crist del Miracle acudiran al Centre Cívic per a fer les seus aportacions. L’eixida serà des del col·legi, escalonadament i segons l’horari establert amb el professorat.

El departament de Serveis Socials anima a col·laborar a tota la ciutadania amb la donació d’aliments no peribles o amb data llarga de caducitat, productes d’higiene personal i productes infantils.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis + 15 =