La Llosa de Ranes acull una mostra de fotografies antigues

La sala d’exposicions del Museu Històric, Artístic i Etnològic “Casa del Pou” de la Llosa de Ranes acull la mostra “Una imatge, un record. Fotografies antigues de la Llosa de Ranes”. Una viatge per les dècades dels anys 50, 60 i 70 a través de les fotografies de l’ampli arxiu documental del propi museu, elaborat a partir de les aportacions de la gent del poble.

Entre les instantànies es pot veure una fotografia del llavador de l’Arcadeta de 1971, un dinar dels jubilats de 1970, la processó del Crist de 1964, la celebració de Santa Cecília de l’any 1962, una desfilada de xiquets de primera comunió datada en 1961, una imatge de les carrosses de festes de 1957 o una foto de la banda de cornetes i tambors de l’any 1954.

A la inauguració, que va tindre lloc el passat recentment, van assistir una gran quantitat de veïns del poble, així com els membres de la corporació municipal i el comissari de l’exposició, Aureli Domènech. L’alcalde, Evarist Aznar, va destacar la importància del Museu “Casa del Pou” com a un espai d’intercanvi cultural intergeneracional “per a reforçar el que la societat de la Llosa de Ranes és, i el que ha de ser com a projecte col·lectiu de cara al futur”.

Aureli Domènech, per la seua part, afirmava: “Esta sala és com una màquina del temps on hem de dur a les generacions més joves per a que puguen disfrutar i aprendre. I veure per exemple que, abans, els animals es criaven en casa i no estaven en bandeixes en un supermercat.”

La mostra es pot visitar fins al 20 de desembre els dimecres de 16:00 a 18:00 i els dissabtes de 10:00 a 13:00.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis + 5 =