La Llosa de Ranes acull l’I concert Sanganxa Young Promises

El passat 29 de desembre a La Llosa de Ranes va tindre lloc l’I concert Sanganxa Young Promises, organitzat per la Fundació Sanganxa juntament amb l’Ajuntament de la localitat.

En aquest concert van actuar cinc dels joves que participen en el programa Sanganxa Young Promises, un programa que naix amb l’objectiu d’ajudar als joves músics que veuen el seu futur en el món de la música a aconseguir més visibilitat i reconeixement. Tot això, amb l’ajuda de Sanganxa i la Fundació Sanganxa, que posen al seu abast tots els recursos disponibles per a ajudar-los a construir un futur professional amb: masterclass, acadèmies, assessorament d’imatge de marca personal i xarxes socials, material, taller…

Aquest concert va tindre lloc el divendres 29 de desembre a les 19.30 a l’Auditori Mestre Vicent Tortosa i vam poder escoltar joves músics de diferents territoris com Sergio Casado al trombó de Linares, Victor Pàfila a la tuba de Tarragona, Finita Serna a la flauta de Callosa del Segura, Rafa Arrayás al bombardí des de Valverde del Camí (Huelva) i Óscar Sala al saxo de Llanera de Ranes, acompanyats pel pianista Adolfo García.

La Llosa de Ranes, ja coneguda en l’àmbit musical com “El poble de la música” gràcies a la seua incessant activitat i aposta en l’àmbit musical des de fa ja més de 8 anys, va acomiadar l’any amb un concert amb el qual brindar noves oportunitats a aquestes joves promeses. Els Sanganxa Young Promises ens van demostrar, una vegada més, que l’esforç i passió amb el qual estudien i viuen la música té un resultat final: fer emocionar i vibrar a un públic entregat. Aquests cinc joves van viure una experiència que segur quedarà marcada per a tota la seua vida, sent un al·licient per a continuar gaudint i treballant pel seu futur en la música.

No hay comentarios

Dejar respuesta