La Junta Local de Seguretat de la Font aprova el protocol a seguir davant els possibles casos de violència de gènere

La Junta Local de Seguretat s’ha reunit a la Font de la Figuera focalitzant la seua atenció en la coordinació a seguir per part de la Policia Local, Guàrdia Civil i Serveis Socials davant possibles casos de violència de gènere.

Per tal de garantir el compliment de mesures judicials de protecció a víctimes de violència de gènere, des de l’Ajuntament s’ha remarcat la importància de la col·laboració entre les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat en aquesta matèria. A la reunió també s’han analitzat els casos de delinqüència a la població, respecte als quals, s’ha apreciat un descens del 25% en els robatoris.

En paraules de l’alcalde, Vicent Muñoz i de la regidora de Seguretat Ciutadana, Purificación Lluch, «es pretén canalitzar i transmetre consciència a la ciutadania en alguns temes a través de l’Escola de famílies, per tal d’informar de la legislació actual a diverses matèries».

En aquesta línia, el Govern municipal veu important posar l’accent en futures Juntes Locals de Seguretat en el protocol a seguir davant casos de bullying, de la mateixa manera que els delictes d’homofòbia o els delictes d’odi. També es tractarà el mal ús d’Internet i els perills que comporta.

No hay comentarios

Dejar respuesta